Dienstverlening zit in ons DNA. In eerste instantie staan we dan ook in voor de goede werking van de installaties van onze klanten. Maar onze betrokkenheid gaat veel verder dan dat. Wij vinden dat we ook een maatschappelijke rol hebben.

Zo hecht ENGIE Cofely veel belang aan gelijke kansen en diversiteit. Concreet vertaalt zich dat in de integratie van personen in moeilijkheden (Novela) en van slechthorenden en in de promotie van onze activiteiten naar vrouwen toe (Amazone-opleidingen ).

Power Heroes

We hebben genoeg energie om steeds een stapje verder te gaan en samen te werken aan een betere wereld. Samen met de andere ondernemingen die binnen de Groep in de Benelux actief zijn, steunt ENGIE Cofely al zijn medewerkers die zich vrijwillig inzetten in verenigingen die opkomen voor mensen die het moeilijk hebben (het is het programma Power2act). Via het programma Voluntario biedt ENGIE Cofely zijn medewerkers ook de kans om zich gedurende één werkdag samen met hun collega’s in te zetten voor een vereniging.

Humanitaire hulp

ENGIE Cofely is lid van de vereniging Energy Assistance, die opgericht werd door actieve en gepensioneerde medewerkers van de Groep. Medewerkers die een deel van hun vakantiedagen willen besteden aan humanitaire hulp aan gemeenschappen, krijgen van ons financiële ondersteuning. Hun missie? Hun vakkennis en ervaring op het vlak van energiebesparingen vrijwillig doorgeven.