ENGIE Cofely heeft verschillende filialen in België, Frankrijk en Luxemburg.  Zij brengen hun specifieke expertise aan de moeder-bedrijf.

Novela

Novela is een onderneming met maatschappelijk doel die werkt met langdurig werklozen en personen die worden uitgesloten van de arbeidsmarkt. Ze werft personeel aan volgens de SINE-voorwaarden. Zo biedt ze mensen de kans om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak zodat ze later hun loopbaan kunnen voortzetten bij andere werkgevers.

Cofely Airport and Logistic Services

COFELY ALS is onze Franse dochtermaatschappij die zich richt op luchthavens en logistieke diensten. Ze is gevestigd in Roissy, op een steenworp van de luchthaven Parijs-Charles de Gaulle.

Cofely Services SA

Onze zustermaatschappij in Luxemburg biedt energieperformantie-oplossingen aan om ondernemingen en overheden te helpen om slimmer, minder en duurzamer te verbruiken.

Ecom

Ecom is een dochtermaatschappij uit Antwerpen. Ze is gespecialiseerd in technisch onderhoud en energiebeheer voor bedrijven en overheden.

LOG

Het bedrijf LOG (Logistic Organisation Group), opgericht in 2000 en gevestigd in Vorst, reikt bedrijven op maat gemaakte oplossingen aan en zorgt voor een volledig, stabiel en economisch beheer van de ruimte en de werkposten.

Senec

Senec is onze dochtermaatschappij die zich richt op B2C-klanten. Ze plaatst in heel het land verwarmingsketels en staat na de plaatsing in voor het onderhoud en de herstelling ervan. Haar hersteldienst is de klok rond, 7 dagen op 7, bereikbaar.

TEM-Technilift

TEM-Technilift houdt zich bezig met het technisch onderhoud van gebouwen en de industrie. Het onderhoud van liften is één van hun specialiteiten.