Elke onderneming in de industriële sector staat voor een zelfde uitdaging. Die is heel complex en allesomvattend. U wil immers economisch rendabel zijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar de context is helemaal veranderd: globalisering, instabiliteit op het vlak van grondstoffen en energieprijzen, uitgebreide milieu-eisen, gewijzigde verwachtingen van de markt …

Bij ENGIE Cofely kunnen we u op een aantal van deze domeinen bijstaan, m.n. diegene die bijdragen tot de verbetering van de energieprestaties en van de operationele prestaties in uw industrie. Het gaat meer specifiek over een vermindering van de CO2-uitstoot en energiebesparingen, maar ook over een optimale combinatie van verschillende energiebronnen. We helpen u bovendien om groeimarges te identificeren zodat u het maximum kan halen uit uw bedrijfsmiddelen.

Garantie en betrouwbaarheid van technische installaties

ENGIE Cofely is een ervaren partij. Door de dingen waar wij goed in zijn aan ons uit te besteden, kan u zich concentreren op uw eigen business. Zo kan u het technisch en facilitair beheer met een gerust hart aan ons overlaten. We zijn ook een betrouwbare partner voor het energiebeheer van uw gebouwen of van openbare voorzieningen. We bieden onze diensten op maat aan en stemmen ze af op uw noden. Naast het betrouwbaar maken van uw installaties en de optimalisering van de werking ervan, helpen wij u ook om op elk moment de veiligheid ervan te garanderen.

Geïntegreerd technisch beheer, beheer en onderhoud van installaties

In de industriële sector bieden we een uitgebreid dienstenpakket aan:

 • Optimalisering van energiekosten

  en energieverbruik
 • Beheer van alle diensten

  gerelateerd aan gebouwen (elektriciteit, HVAC, sanitair, branddetectie, enz.)
 • Garanties op reparaties

  & snelle interventies, 24/7

Maar ook:

 • globaal onderhoud van voorzieningen
 • lucht-, water- en persluchtvoorzieningen
 • milieudiensten (waterzuivering, afvalverwerking en afvalwaterbehandeling)
 • onderhoudsprogramma’s op maat van de productie-eisen

Contracten op maat en een resultaatsverbintenis

Dankzij onze expertise in de industrie, bieden we globale en kosteneffectieve oplossingen aan met resultaatverbintenis op maat. Zo hebben we bijvoorbeeld een contractuele resultaatsverbintenis met daarin:

 • de levering van perslucht, stoom, verwarming, ventilatie, airconditioning en industriële koeling
 • het beheer van apparatuur voor verwarming en waterzuivering
 • de energieprestatie van installaties (bijv.: EnergiePrestatieContract of EPC)