De energiekosten terugdringen, in orde zijn met de milieuwetgeving, een feilloos onderhoud garanderen… een modern hotel staat voor veel uitdagingen. ENGIE Cofely stelt z’n expertise ter beschikking om die uitdagingen aan te pakken.

Als (technisch) directeur van een hotel wilt u uw kanten vooral een positieve ervaring bezorgen en u wil dat uw zaak winstgevend is. U kunt zich geen pannes veroorloven en dus is een goed onderhoud van uw installatie cruciaal. Daarnaast is ook een efficiënt en duurzaam energiebeheer erg belangrijk, want een hotel verbruikt nu eenmaal veel warm water voor verwarming en sanitair. In zo’n geval kan hernieuwbare energie een oplossing bieden om te besparen en tegelijk te voldoen aan de geldende milieunormen.

Technisch beheer op maat

Het ene hotel is het andere niet. Daarom garandeert ENGIE Cofely u een beheer op maat. Wij staan daarbij in voor de exploitatie, het preventief onderhoud en herstellingen:

  • HVAC-installaties
  • Elektriciteit
  • Sanitair
  • Veiligheid en branddetectie
  • Communicatiesystemen

Een dringende interventie? Onze service desk staat 24u/24 en 7 dagen op 7 ter beschikking.

Energiebeheer van uw hotel

Wij zijn een speler die dagelijks met beide voeten in de energietransitie staat. Vertrouw dus op ons om de energie-efficiëntie van uw gebouwen te beheren en te verbeteren.

We kunnen u ook financieringsoplossingen aanreiken waarbij we samen uw energieverbruik terugdringen, mét resultaatsgarantie (EPC).

Diensten met toegevoegde waarde

We engageren ons altijd om kwaliteit te bieden. Daarbij garanderen we een permanente opvolging van de prestaties, een hoge snelheid van uitvoering, een performante service desk en een gecentraliseerde rapportering. Verder bieden we een real-time monitoring van uw installaties en zorgen we met afstandsbesturing dat hun rendement wordt gemaximaliseerd.