Beheer van datacentra, energieoptimalisatie van gebouwen, technisch beheer, veiligheid, continuïteit van de dienstverlening… Banken en financiële instellingen krijgen te maken met tal van uitdagingen. ENGIE biedt u oplossingen en diensten die aangepast zijn aan uw noden.

Dankzij een verregaande kennis van de specifieke uitdagingen in de financiële sector kan ENGIE Cofely u diensten en oplossingen op maat aanbieden. Wij helpen u te zorgen voor veiligheid en continuïteit van uw diensten, gemoedsrust te garanderen voor uw klanten, en uw kosten en energieverbruik te verlagen. ​

Van technisch beheer tot Facility Management

ENGIE Cofely biedt u een totaalpakket op het vlak van technisch beheer, waaronder:

Wij bieden ook de mogelijkheid tot een geïntegreerd Facility Management.
Naast het technisch beheer bieden en beheren wij ook een uitgebreid aanbod aan ‘soft services’. Dat zijn diensten aan de gebruikers van het gebouw om te zorgen voor een optimale werking op de werkplek. Wij zorgen voor oplossingen met een hoge toegevoegde waarde voor uw hoofdzetel, uw datacentra en/of het geheel van uw netwerk van agentschappen.

Energie-efficiëntie

U hecht belang aan energie-efficiëntie ? Wij helpen u op verschillende manieren om dit waar te maken:

We smeden een echt partnerschap met elk van onze klanten. Met het oog op een continue verbetering in lijn met uw prioriteiten, trachten we uw kosten zoveel mogelijk te drukken, zonder dat u inboet op efficiëntie van uw activiteiten. Om te zorgen voor topkwaliteit worden al onze diensten geleverd op basis van strikte Key Performance Indicatoren (KPI).