Wij zorgen voor het Integrated Facility Management bij Johnson & Johnson.

Geïntegreerd Facility Management

Farmaciebedrijf Johnson & Johnson verdeelt in België het gros van zijn merken (Perdolan, Nicorette, Compeed…) via de distributiecentra van Courcelles en La Louvière. ENGIE Cofely verzorgt er al sinds 2012 het Geïntegreerde Facility Management (IFM).

Technisch onderhoud

Wat betreft de hard services verzekeren onze teams bijvoorbeeld het onderhoud van de technische installaties op de site van La Louvière. Het gaat om een bedrijfsoppervlakte van 21.500 m², een koelcel van 1.500 m², zonnepanelen en andere ultramoderne installaties.

Technische interventies

ENGIE Cofely staat in voor het onderhoud van het gebouw, voor de nutsvoorzieningen (gas, elektriciteit en perslucht), het HVAC-systeem en het veiligheidsluik (branddetectie, inbraakbeveiliging, camerabewaking).

Klusjesmannen & groene zones

Op de site van La Louvière voeren twee klusjesmannen  dagelijks allerlei werkzaamheden uit. Een slot herstellen, de CO2-fles van een waterfontein vervangen, dozen of meubelen verhuizen, een rek monteren… Ze kunnen alles aan. En we staan ook nog eens in voor het onderhoud van de groenzones.

Kleine en grote projecten

We voeren diverse projecten uit van A tot Z. Enkele voorbeelden: een nieuwe parkeerplaats aanleggen, brandwerende deuren vervangen, kantoormeubilair aankopen, modulaire bureaus bouwen…

Schoonmaakdienst

ENGIE Cofely regelt op de site van La Louvière ook de schoonmaakdienst. We besteden zulke activiteiten uit aan betrouwbare partners.