ABB kiest ENGIE Cofely voor zijn Facility Management.

Geïntegreerd Facility Management in de Benelux

ABB is een belangrijke speler op het vlak van energie- en automatisatietechnologie. ABB vertrouwt ENGIE Cofely nu al vijf jaar lang het Geïntegreerde Facility Management van z’n sites toe. Onze doelstelling: het comfort verhogen van de mensen die er werken en de diensten en installaties efficiënt stroomlijnen.

Synergie over de grenzen heen

ENGIE Cofely België en ENGIE Nederland staan de komende vijf jaar in voor het Geïntegreerde Facility Management van de 14 ABB-sites in de Benelux. In België heeft ABB vestigingen in Zaventem, Jumet, Antwerpen en Gent.

Kwaliteit en efficiëntie

ABB geeft ons met dit contract de opdracht om de kwaliteit en de efficiëntie te optimaliseren van alle diensten die geen deel uitmaken van hun kernactiviteiten.

Hard services

We richten ons op hard services zoals het onderhoud van brandbeveiliging, HVAC, elektriciteit, afvalwaterverwerking, compressoren, onderhoud van gebouwen, enzovoort.

Soft services

We staan ook in voor het leveren van soft services die gericht zijn op de mensen die in de gebouwen werken. Dat gaat onder meer om diensten zoals afvalverwerking, de schoonmaakdiensten en de postbedeling.