ENGIE Cofely verlengt zijn contract voor het technisch onderhoud van alle gebouwen en luchthaveninstallaties in Brussels Airport. UP for it!

Brussels Airport is de grootste en meteen ook de belangrijkste luchthaven van België. ENGIE Cofely heeft zopas zijn contract verlengd gekregen voor het technische onderhoud van alle gebouwen en luchthaveninstallaties. UP for it!

Voor het inschepen

Passagiers en hun bagage moeten voor het vertrek eerst door de veiligheidscontrole, en de systemen die daarvoor worden ingezet, worden onderhouden door ENGIE Cofely. Datzelfde geldt voor het bagagesorteersysteem dat de koffers richting vliegtuig loodst. Dankzij ENGIE Cofely belandt uw bagage in minder dan 20 minuten op de juiste plek.

Uitstappen

ENGIE Cofely zorgt voor het onderhoud van de loopbruggen waarlangs de passagiers van het vliegtuig naar de terminal wandelen.

Comfortabel reizen

Zowel bij het vertrek als bij de aankomst gebruiken de passagiers een terminal van Brussels Airport. ENGIE Cofely staat in voor het onderhoud van de verwarming, de ventilatie, de klimaatregeling en de elektrische installaties. We waken erover dat de gebouwen altijd energie-efficiënt zijn, zonder dat de passagiers aan comfort moeten inboeten.

HVAC & elektriciteit aan boord

We staan eveneens in voor het onderhoud van de 400 Hz-APU’s, de hulpaandrijvingseenheden die de vliegtuigen van stroom voorzien. En we zorgen voor de toevoer van geconditioneerde lucht in vliegtuigen die in Zaventem aan de grond staan.

Onze expertises

  • Meer weten

    Ontdek onze expertises op de luchthaven

    Lees meer