Data Unit, een filiaal van ENGIE Fabricom, en ENGIE Datacenter Solutions, een filiaal van ENGIE Cofely, zullen aanwezig zijn op het Infosecurity-salon in Brussels Expo op

Bedrijven stellen zich vandaag heel wat vragen omtrent de beveiliging van hun IT. Het Infosecurity-salon meent op al deze vragen een antwoord te kunnen geven en laat de deelnemende bedrijven toe hun oplossingen voor te stellen aan de bezoekers.
ENGIE Fabricom en Cofely zullen er hun visie, ideeën en technieken voorstellen omtrent verschillende thema’s binnen het domein van de IT beveiliging.
Het centrale thema van het salon is “Computing Everywhere”, en is onderverdeeld in verschillende onderdelen zoals cybersecurity, cloud computing, data center & infrastructure optimisation, data growth & storage capacity, enterprise mobility, enz.
Over Data Unit
Als onderdeel van de ENGIE Fabricom groep biedt Data Unit gepersonaliseerde netwerk- en beveiligingsoplossingen die verbeteringen brengen op het vlak van productiviteit, functionaliteit, zichtbaarheid en reële kosten. Data Unit is een netwerk- en beveiligingsintegrator, gespecialiseerd in de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van bedrijfskritieke en beveiligde netwerken.
Over ENGIE Datacenter Solutions
ENGIE Datacenter Solutions vormt kritieke omgevingen om in reactieve, flexibele, duurzame en intelligente omgevingen.
Het bedrijf implementeert volledig aangepaste gebruiks-en beheersprocedures om de beschikbaarheid van elektrische en koelings-capaciteiten te garanderen, en dit voor het geheel van de IT-installaties.
Meer info op de website Infos​ecurity.