Het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) heeft er opnieuw voor gekozen om met ENGIE Cofely in zee te gaan voor 4 jaar. ENGIE Cofely staat in voor het onderhoud van HVAC, koeling, verwarming en sanitair in de verschillende gebouwen van ZNA. ENGIE Fabricom voor het onderhoud van de elektriciteitsinstallaties.

ZNA omvat in en rond Antwerpen 3 algemene en  6 gespecialiseerde ziekenhuizen, 2 medische centra en een woonzorgcentrum en is daarmee het grootste Belgische fusieziekenhuis dat circa 2.500 bedden telt. ZNA is de grootste zorgverstrekker in België en op Europees niveau zit de ziekenhuisgroep in de top 10.

Er zullen ongeveer 15 technici van ENGIE tewerkgesteld worden voor het onderhoud aangevuld met 3 technici voor het uitvoeren van evolutieve projecten en extra-werken.

Het ZNA vindt het enorm belangrijk dat haar installaties efficiënt en goed onderhouden worden en dit in het belang van haar patiënten. Om die garantie te kunnen bieden, zorgt ENGIE Cofely voor een sterke integratie van haar personeel in  het lokale onderhoudsteam zodat een transparante en optimale samenwerking mogelijk is met de klant.

De Groep ENGIE heeft een geïntegreerde aanpak ontwikkeld voor ziekenhuizen in België en pakt uit met diverse oplossingen voor het efficiënt onderhouden van de technische installaties van zijn klanten door een aangepaste oplossing aan te bieden.