Energiebesparing, kostenbesparing, daling van de CO2-uitstoot, meer comfort… Projecten die mikken op meer energie-efficiëntie hebben veel voordelen. ENGIE Cofely begeleidt u tijdens de transitie naar hernieuwbare energie. We passen uw energieproductie aan in functie van de behoefte van uw site, we garanderen een continue werking en performante resultaten.

ENGIE Cofely heeft experts in huis die gespecialiseerd zijn in het beheer van energie-efficiëntieprojecten. Ze geven u advies en helpen u bij het verhogen van de energie-efficiëntie via hernieuwbare energie of door uw CO2-uitstoot te doen dalen.

Ons doel? U een kwalitatieve installatie aanreiken die voldoet aan uw behoeften, met een perfect evenwicht tussen installatiekosten (bepalend voor het niveau van comfort), uw energieverbruik en de exploitatiekosten op lange termijn. We verzekeren u ook een performante installatie die haar hele levenscyclus goed wordt onderhouden. ENGIE Cofely verzorgt energie-efficiëntieprojecten in diverse domeinen.