Hebt u geen tijd of middelen voor de exploitatie of het onderhoud van uw datacenter? Laat u het beheer van uw IT-lokalen liever aan iemand anders over, zodat u zich op uw corebusiness kunt concentreren?

ENGIE Cofely helpt u graag om de beschikbaarheid, beveiliging en energieprestaties van uw datacenter te optimaliseren. Wat we willen bereiken? Dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Gegarandeerde beschikbaarheid van uw gegevens

Als specialist in het onderhoud van technische installaties doen we er alles aan om de continue werking van uw bedrijfskritieke installaties te verzekeren.

Eén enkele gesprekspartner

Een verantwoordelijke coördineert alle taken die onze teams uitvoeren: de klok rond toezicht door gekwalificeerde technici, een voorspellende analyse van risico’s en storingen, methodologische opvolging, netwerkcontrole via een SOC (Security Operation Center) …

Ondersteuning, dag en nacht

Bij dringende gevallen kunt u altijd op ons rekenen. Onze service desk ondersteunt u optimaal dankzij snelle interventies en op voorhand vastgelegde procedures

Energieoptimalisatie

In een datacenter is het belangrijk om het verbruik en de exploitatiekosten zo laag mogelijk te houden. Om uw installaties optimaal te laten werken, analyseren we voortdurend uw energieprestaties.

Formules op maat

Van een gewoon onderhoudscontract tot een uitgebreid DBFM-contract … maak uw keuze uit verschillende formules. Alle formules strekken zich uit over een langere periode waarin we een vertrouwensband met onze klanten opbouwen.

Tevreden klanten in heel Europa

Momenteel beheert de ENGIE Groep een totale oppervlakte van 450.000 m² aan datacenters in Europa.

 

Onze expertise bestaat uit:

  • SLA / KPI (Service Level Agreement / Key Performance Indicator)
  • Preventief onderhoud
  • Correctief onderhoud
  • Beheer van infrastructuur
  • Monitoring en bewaking (‘hands & eyes’)
  • Tests in belasting
  • Energieadvies
  • Procedures

Nieuw: 3D-opleiding

Uw eigen operatoren opleiden om uw datacenter te beheren? Ontdek onze opleidingstool met 3D-simulator: DC Virtual One.